Photos from Луганська обласна державна адміністрація’s post


У Луганській обласній ВЦА привітали ветеранські колективи області

Сьогодні, 26 жовтня, з нагоди 71-ї річниці визволення України від фашистських загарбників у Луганській обласній ВЦА відбулося нагородження колективів ветеранських організацій та ветеранського активу почесними грамотами обласної військово-цивільної адміністрації.
Привітали ветеранів зі святом перший заступник голови Луганської облдержадміністрації Єлизавета Пушко-Цибуляк та заступник голови Луганської обласної ОДА Ольга Лішик.
«Слово «ветеран» вміщає в себе пам’ять, біль, смуток, радість і гордість. Сьогодні ви та ланочка, той місток, який повертає нас до тих жахливих часів. Ми саме через вас повертаємося в ті роки, і згадуємо, що 71 рік тому в нашій країні настав мир. Цей мир розпочався з Луганської землі, бо саме звідси почалася перемога над фашизмом. На сьогодні найважливіше – це наша пам’ять. Пам’ять з уявою і в думках про кожного солдата, який не повернувся. Бо кажуть, ті, хто має пам’ять – має і майбутнє. Я вважаю, що той дух, який у вас був, ви передали сучасній молоді. Сьогодні нашим школярам треба донести те, що ви відчували, все те, що ви пережили. Щоб вони відчули, щоб вони перейнялися, щоб вони вас почули», – наголосила Єлизавета Пушко-Цибуляк.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *