Photos from Луганська обласна державна адміністрація’s post


Єлизавета Пушко-Цибуляк: «Суть українського народу – не бути підкореним»
У Сєвєродонецьку біля пам’ятника Переможцям відбувся мітинг та покладання квітів з нагоди 71-ї річниці визволення України від фашистських загарбників. В урочистих заходах взяли участь перший заступник голови Луганської облдержадміністрації Єлизавета Пушко-Цибуляк, заступник голови облдержадміністрації Ольга Лішик, керівники та працівники структурних підрозділів ОДА, ветерани війни та праці, військовослужбовці та співробітники силових відомств, представники громадських організацій, жителі Луганщини. Мітинг почався спільним виконанням Гімну України. У своїй промові Єлизавета Пушко-Цибуляк наголосила: «Сьогодні ми відзначаємо День визволення України від фашистських загарбників. Так, Україна була окупована, але вона не була підкорена. Суть українського народу – не бути підкореним. Саме завдяки тим, хто загинув у тій страшній війні, кого не має з нами, хто не дожив до цього дня, ми живемо на цій землі. Кожна родина відчула гіркоту втрат і жахи війни. Ми ніколи не забудемо подвигів наших співвітчизників, які визволили Луганщину й Україну від коричневої чуми. Бо народ, який має пам’ять, має й майбутнє. Щира вдячність ветеранам та низький уклін! Із сьогоднішніми викликами ми обов’язково впораємося. Ми всі різні, але нас об’єднує любов до України та бажання жити в мирі».
Також Єлизавета Пушко-Цибуляк передала вітання від голови Луганської облдержадміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Георгія Туки з побажаннями миру, здоров’я та впевненості, що Україна й цього разу вистоїть і переможе.
Перед присутніми виступили учні 11 класу Сєвєродонецької середньої школи № 5, які зауважили, що вони вдячні ветеранам, усім, хто звільнив Україну від нацистів, хто переміг у Другій світовій війні. Діти пообіцяли ніколи не забувати славетних подвигів наших визволителів та додали, що вони за мир, красу та згоду на рідній українській землі.
Мітинг завершився хвилиною мовчання за загиблими та покладанням квітів до пам’ятника Переможцям.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *