Попередні результати виборів: Кличко, Кернес та «Опозиційний блок»

Продовжується підрахунок голосів за результатами місцевих виборів в Україні

Віталій Кличко набрав 40,4% і є лідером серед кандидатів у мери Києва за даними соціального моніторингу «Комітету виборців України». Наступним за ним йде кандидат від «Батьківщини» Володимир Бондаренко.

У Харкові виграє Геннадій Кернес, він отримав 63,5%. Про це розповів голова Харківської обласної організації Комітету виборців Михайло Камчатний:

«1-е місце зайняла партія «Відродження», яка набрала 51,3%. Друге місце — партія «Об’єднання «Самопоміч», яка набрала 16,4%, і третя партія, що подолала 5-ти процентний бар’єр — це партія «Блок Петра Порошенко «Солідарність».

Екзит-пол у ХарковіРадіо Свобода

У Слов’янську лідирує «Опозиційний блок» з результатом у 54,5%. На другому місці «Наш край» з результатом у 12,4%. Менше результат у партії «Самопоміч» — 10,9%. Про це повідомила голова міської територіальної комісії міста Слов’янська Антоніна Шумакова, передає 112 канал.

«Явка на 20.00 в нас склала 28 389 людей. Наразі оброблено 74% бюлетенів, по кандидатах лідирує Лях Вадим Михайлович (був депутатом міськради від ПР – прим. автора), набрав 52,6%».

На виборах до Дніпропетровської обласної ради лідирує «Опозиційний блок». Що стосується виборів мера Дніпропетровська, то поки на першому місці Олександр Вілкул («Опозиційний блок»), на другому — кандидат від партії «УКРОП» Борис Філатов.

В Одесі більшість голосів набрав чинний голова Геннадій Труханов, за ним кандидат від «Блоку Петра Порошенка» Саша Боровик.

У Краматорську за станом на 9:00 ранку оброблені більш ніж половина протоколів. На даний момент на пост мера лідирує самовисуванець Андрій Панков — 50%, Максим Єфімов (позафракційний) — майже 30%, Володимир Сергієнко — 13%. Інші кандидати отримали менше ніж 2% голосів, як повідомляє Український центр соціальних даних.

У міську раду за представників «Опозиційного блоку» проголосували майже 50%, за партію «Наш Край» — 17,6%, а третє місце належить БПП — майже 12%.

Нагадаємо, вчора в Україні пройшли місцеві вибори

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *