Прикордонники донеччини продовжують заходи національно-патріотичного характеру

   У рамках заходів спрямованих на оптимізацію національно-патріотичного виховання молоді прикордонники Донецького загону зустрілись із учнями декількох шкіл м. Маріуполь.
  Сьогодні за участі охоронців державного рубежу пройшла низка зустрічей націлених на формування національної свідомості та історичної пам’яті українського народу. “Зелені берети” побували в ролі представників жюрі, взяли участь у різноманітних вікторинах й конкурсах. Школярі ж в свою чергу жваво змагались на першість зі знань історії рідного краю та його традицій. Не обійшли увагою й прикордонників, які стоять на стражі кордону й першими приймають бій. Феєрія позитиву та щирих посмішок не залишила сумнівів у тому, що нинішній день запам’ятається юним патріотам надовго.
   За словами вчительки однієї із шкіл, зустрічі з військовими мають неабиякий вплив на школярів. Подібна робота формує в учнів громадянськість та усвідомлення того, що кожен особисто повинен докладати зусилля до розбудови власної державності та світлого майбутнього нашої країни.


Прес-служба Донецького прикордонного загону


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *