Черга на КПВВ «Зайцево»: чотириста метрів за чотири години

Щоб потрапити до України через контрольний пункт в’їзду-виїзду «Зайцево», потрібно простояти у черзі кілька днів. Про це «Громадському радіо» розповіла мешканка Луганська

Жінка виїхала з міста о 5.15 ранку. Близько 6.45 вона вже була у Горлівці. Біля ринку вона потрапила у «пробку». За чотири години їй вдалося просунутися уперед на чотириста метрів. Хоча, як розповіли їй інші люди, які стоять у черзі, може бути й таке, що за годину чергу взагалі не просунеться:

«Люди нічого пояснити не можуть. З «ДНР-івською» стороною ми поговорити не змогли. Просто люди кажуть, що сьогодні змогли пройти ті, хто стоять у черзі з понеділка. Черга від «ДНР-івського» блокпосту — півтора кілометра, за ним — такий же «ДНРовскій» блокпост і там така ж «пробка» і за ним до українського блокпоста «пробка» в п’ять кілометрів».

За словами луганчанки, вона порахувала, якщо черга просуватиметься такими темпами, то їй доведеться ночувати серед поля. Сьогодні жінка повернутися додому і завтра буде міркувати над іншими маршрутами до України.

Раніше ми вже повідомляли про багатокілометрові черги на КПВВ «Зайцево». Зокрема, 25 жовтня через неоганізованість процесу пропуску серед поля ночували сотні людей, яким не вдалось перетнути зазначений контрольний пункт в’їзду-виїзду

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *