Photos from Луганська обласна державна адміністрація’s post


На Луганщині відзначили День працівника соціальної сфери

Сьогодні, 28 жовтня, у Сєвєродонецькому міському будинку культури пройшли урочистості, присвячені Дню працівника соціальної сфери. Привітати соціальних робітників завітали заступники голови Луганської облдержадміністрації Ольга Лішик та Юрій Клименко, а також директор Департаменту соціального захисту населення Елеонора Поліщук.
«Я хочу привітати вас зі святом та з тим, що з першого дня військового конфлікту у нас в області зберіглася система соціального захисту населення. Люди отримували вчасно всі свої виплати. Через вас проходять люди на початку свого народження і наприкінці свого життя. Я хочу подякувати вам за все те, що ви робите, тому що ви знаходитись на фронті соціального захисту нашої держави», – наголосила Ольга Лішик.
«У цей час у Луганській області ви, самі того не розуміючи, стаєте героями, тому що, не зважаючи на обстріли, ви знаходилися на передовій і надавали допомогу людям. Я пам’ятаю, як ви допомагали мешканцям нині окупованого бойовиками Чорнухиного, а також Попаснянського, Станично-Лугансько та Новоайдарського районів. Я для себе відзначив, що ви для людей є і педагогами, і вихователями, і психологами і можете надавати консультації по лінії Пенсійного фонду й міграційної служби», – відзначив Юрій Клименко.
Під час урочистих заходів кращих працівників соціальної сфери було нагороджено почесними грамотами Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *