Хливнюк та Шуров заспівали легендарну пісню Леннона заради дітей

Фронтмен гурту Бумбокс Андрій Хливнюк та Дмитро Шуров (Pianoboy) підтримали всесвітню кампанію ‪#‎IMAGINE Дитячого фонду ООН.

Про це інформує VIDIA з посиланням на Facebook-сторінку UNICEF Ukraine.

Кадр з відео

Музиканти представили свою версію легендарної пісні Джона Леннона в межах кампанії #IMAGINE, присвяченої рівним правам дітей у всьому світі.

Зокрема, у рамках світової кампанії відомі артисти з різних країн виконують власні версії культового антивоєнного хіта в підтримку дітей. Про старт проекту було оголошено на генеральній асамблеї ООН в рамках Конвенції про права дітей після того, як Йоко Оно передала UNICEF права на пісню і кліп Imagine.

«Під час конфліктів діти потребують більше допомоги, миру, підтримки і турботи. Дуже важливо таким способом нагадати всім про проблеми дітей. Сподіваємося, що пісня надихне інших артистів уявити кращий світ для дітей України», – зазначила Джованна Барберіс, голова Представництва ЮНІСЕФ в Україні.

Нагадаємо, нещодавно Бумбокс разом з іншими музикантами вийшли на одну сцену з Девідом Гілмором, який презентував свою нову пісню, присвячену Небесній сотні.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *