«ІнтерАГРО Комплекс» – 2015 завершено

У столиці України завершила свою роботу міжнародна виставка інноваційного агровиробництва та комплексного розвитку аграрного бізнесу «ІнтерАГРО Комплекс».

Як зазначив в.о. директора департаменту розвитку сільської місцевості впровадження реформ та АПК Донецької обласної державної адміністрації  Олександр Дзигім, який повернувся з Києва, завдяки провідним міжнародним та вітчизняним експозиціям та брендам, які були присутні на виставці, а також насиченій та потужній діловий програмі вона перевершила всі очікування.

Головним інтелектуальним майданчиком став міжнародний аграрно-технологічний форум «Управління урожайністю в складних економічних умовах. Кукурудза та соя: оптимальні витрати – максимальні прибутки». Більш як тисяча спеціалістів та провідних виробників сільськогосподарської продукції взяли участь у його роботі.

 – Вперше, – підкреслив Олександр Валентинович, – в рамках виставки відбулася діюча експозиція «Академія аграрного успіху»! На експозиції пройшла численна кількість семінарів, конференцій від почесних представників кращих сільськогосподарських компаній.

Традиційно відбувся День Франції в Україні. Поважні гості із цієї країни обмінялися думками із приводу розвитку галузі, розповіли про нові тенденції у рослинництві та тваринництві. Всього в рамках програми ділових заходів відбулися понад 30 конференцій, семінарів, круглих столів та презентацій, в яких взяли участь більш ніж 100 компаній з 8 країн світу.

За інформацією Департаменту розвитку сільської місцевості, впровадження реформ та АПК ОДА

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *