На Львівщині для дітей прикордонників – учасників АТО – організували дозвілля

В рамках реалізації соціального проекту «Мій тато захищає Україну!» майже 20 дітей, батьки яких проходять службу у Львівському прикордонному загоні та є учасниками АТО, мали змогу гарно  та весело провести своє дозвілля.

Малечу було запрошено до цікавого проведення часу в один із торгових центрів Львова покататися на ковзанах та побувати в музеї воскових фігур. Потім діти поїхали на екскурсію в Національний академічний театр опери та балету ім.Соломії Крушельницької. Також усі були запрошені на смачну піцу. А наприкінці для дітей була організована зустріч з львівським боксером – призером Олімпійських Ігор 2000 року, чемпіоном світу у 1-й напівсередній ваговій котегорії по версії  WBA Андрієм Котельником. Спортсмен залюбки поділився досвідом спортивної кар’єри та розповів про найцікавіші події у своєму житті.

Нагадаємо, що соціальний проект «Мій тато захищає Україну!» організований за ініціативи голови Львівської обласної ради Петра Колодія та підтримки голови Львівської обласної державної адміністрації Олега Синютки у Львівській області.  Серед співорганізаторів цього соціального заходу також є регіональний медіа-центр Міністерства оборони України (Львів), 58-ий будинок офіцерів, Львівський прикордонний загін Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України, Головне управління МВС України у Львівській області, Львівський державний університет внутрішніх справ МВС України, а також продюсерський центр «Star Scool», відомі художники, поети, фотомитці та волонтери.

 

 

 

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *