Росія – спонсор тероризму

Під час OSINT-розвідки й дослідження профілів російських найманців, волонтери Спільноти InformNapalm виявили докази перекидання російських найманців-терористів з війни в Україні на війну в Сирію. 

Найманець Бушков Валерій Георгійович – громадянин Росії, мешканець міста Ухта Республіки Комі Російської Федерації, народився 10 квітня 1985 р., одружений, є дитина. Щонайменше із зими 2014-2015 рр. брав участь у бойових діях і окупації українського Донбасу, захищаючи “російський світ”, вбивав українців на території України, тероризував жителів Донбасу, позбавивши їх всіх благ мирного цивілізованого життя.  В окупаційних військах РФ на Донбасі входив до складу терористичного угруповання під назвою “батальйон «Спарта»”, яке розмістилося в центрі окупованого Донецька, на території навчального закладу “Донецький національний технічний університет”.

На фото (див. нижче) від 2 жовтня 2015 р. сторінка паспорта із сирійською візою, а вже  5 грудня 2015 р. зроблене фото на згадку на фоні меморіалу в Тартусі (Сирія).

УКРАЇНА

Фото зроблене в Донецьку на перетині вулиці Артема і бульвару Шевченка (Дивіться в сервісі “перегляд вулиць” від Google)

 

 

Фото з “Водяним” теж зроблене в Донецьку.

 

Фото на узбережжі Азовського моря в районі села Безіменне Новоазовського району Донецької області. 

Фото з командиром терористичного батальйону «Спарта» Арсенієм Павловим з позивним “Моторола”.

Фото з його бойовими братами.

Військовий білет Бушкова Валерія, виданий йому терористичною організацією “ДНР” (донецька народна республіка).

СИРІЯ

Фото опубліковане в соцмережі 2 жовтня  2015 року. Коментар до фото написаний Бушковим: “Віза готова, трап біля літака, братики поряд, з Богом в путь”. Чи не про тих це бойових братів, що засвітилися на фото вище?

Одне з останніх фото Бушкова В. Г. крупним планом.

Фото із Сирії з цікавим коментарем. “А ви підете захищати свою країну, якщо прийде ворог?” – написав найманець-терорист, який протягом, щонайменше, року вбивав українців на Донбасі в Україні. Тепер такі як він російські найманці прибули до Сирії, тож тепер мирне населення буде гинути від їхніх рук в цій країні. Плакат на стовпі нагадує  про подвиг вбитого повстанцями військового армії Асада.

Фото на фоні Меморіалу військовим, що загинули, захищаючи режим Асада, в районі пункту матеріально-технічного забезпечення ВМФ РФ (ПМТЗ ВМФ Росії) в Тартусі.

Нижче публікуємо фото цього Меморіалу з геотегом. Фото НЕ від Бушкова.

Фото на фоні російського транспортно-бойового літака Мі-24 з номером “24” на військовій базі в Латакії. Фото із профілю в соцмережі вже видалене, але за цим посиланням можна побачити фото в максимальній якості.

Фото із публікації російських ЗМІ для порівняння та ідентифікації вертольота і місцевості.

Це й же вертоліт, але з трохи замазаним номером, на тому ж вертолітному майданчику бачимо в репортажі журналіста RT.

А це те, що чекає Сирію. В Україні Кремль намагається реалізувати проект під назвою “новоросія”, а для Сирії вже підготували новий проект Кремля під назвою “NovoRosSIRIA”. Правильно, навіщо придумувати нове, адже всі методи відпрацьовані роками. І назви ті ж самі. І “місцеве ополчення” – ті самі обличчя.

Поглянувши на докази участі однієї особи у збройних конфліктах в різних країнах, можна сміливо заявити, що Росія – це агресивне утворення і спонсор тероризму, що прикривається ідеологічною концепцією під назвою “російський світ”. СТОП! Який ще “російський світ” у Сирії? Там представників слов’янських народів практично немає, а з росіян переважно військові РФ на розміщених базах. Так кого прилетів захищати Бушков Валерій зі своїми бойовими братами в Сирію? Відповідь проста: він – звичайний найманець.  Таким людям байдуже, де і кого вбивати. Головне, щоб платили побільше. Вони, беручи участь у місцевих “конфліктах”, як їм скажуть, так і будуть себе називати: “шахтарі-сепаратисти”, “ополченці”, “повстанці” і  под.

Такі російські найманці-терористи, як і всі адепти ідеологічної концепції “російського світу”, дуже релігійні й поведені на православ’ї або просто цим прикриваються для збагачення, або жертви неспинної агресивної російської пропаганди, що триває десятиліттями. Адже навіть в останнього бомжа в Росії є “імперські амбіції”, там постійно говорять про “велич росії”, сидячи при цьому по вуха в лайні.

Хочемо зауважити, що такі ідеологічні концепції як “російський світ”, що ґрунтуються ще й на релігії, дуже нагадують ісламський тероризм. Найвідоміша нині терористична  організація – це “ісламська держава” («ІДІЛ»), розташована на території Сирії. Круг замкнувся: дві “релігії” (православна й ісламський тероризм) зійшлися в одній країні. Одні захищають “російський світ”, другі – “ісламський світ”. І найголовніше – “тримають оборону” від західного світу, вбиваючи при цьому мирних жителів по всій Землі. Схожість інтересів вражає, чи не так?

І насамкінець. Вільне переміщення найманців-терористів по різних країнах, те, що вони вільно перебувають на військових базах Росії в Сирії – це називається контрольований Російською Федерацією (вона ж Росія, вона ж Московія, вона ж “тюрма народів” і т. д.) світовий терор.

 

Матеріал підготував VidaL Sorokin спеціально для InformNapalm.org

(CC BY 4.0) При повному або частковому використанні матеріалу пряме посилання на автора і статтю на сайті InformNapalm.org обов’язкове.
Активне поширення матеріалу в соцмережах вітається!

Переклад А. В

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *