На КПВВ «Зайцеве» в цю ніч більше 400 автівок ночуватимуть на трасі

Контрольні пункти працюють з 7:00 до 17:00

Ілюстративне фото

Ілюстративне фотоАвторські права: bahmut.com.ua

На КПВВ «Зайцеве» в ніч з 9-го грудня на 10-те більше 400 автівок ночуватимуть на виїзді з підконтрольній Україні території. Про це повідомляють спостерігачі організації Фундація.101, які постійно контролюють ситуацію на КПВВ «Зайцеве» і на КПВВ «Новотроїцьке».

«На ранок черга була близько 400 машин з контрольованої території. І до вечора ця цифра не зменшилася, а лише збільшилася — понад 430 авто. Окрім низької пропускної спроможності через повільну роботу електронної бази даних, сьогоднішня надмірна кількість авто також пов’язана з панікою серед населення, люди почули неперевірену інформацію про роботу КПВВ, і вирішили запастися продуктами. В результаті в цю ніч на трасі ночуватимуть більше 400 автівок. З неконтрольованої території до контрольного пункту пропускають машини невеликими порціями, тому з того боку біля КПВВ збирається черга не більше 50 авто», — говориться в повідомленні.

Контрольні пункти працюють з 7:00 до 17:00.

«Також велика кількість автобусів з пасажирами протягом усього дня. Але сьогодні зі сторони Майорська пропускати і машини, і автобуси перестали з 16 години», — додають в організації.

 

Спостерігачі «Фундації.101», які моніторять роботу КПВВ «Зайцеве», сьогодні повідомили про значний ажіотаж на контрольно…

Posted by Фундація.101 on 9 грудня 2015 р.

 

На КПВВ «Новотроїцьке» середа пройшла достатньо спокійно. Найбільший наплив машин наші монітори спостерігали в часовий проміжок з 14 до 15 години дня, і це стосується лише Маріупольського напрямку.

«На початок роботи контрольного пункту з контрольованої території черга була в 60 машин, а з неконтрольованої – 45. На 13 годину дня з вільної України стояли 35 автівок, а з окупованої – 64. А вже на 14 годину з контрольованої території збільшилася кількість авто, які хотіли проїхати на окуповану територію, – до 100 машин. Проте на момент закриття КПВВ о 17-й годині черга з Маріупольського напрямку була на рівні 5 автівок, тоді як з Донецького залишилося 10. Наші спостерігачі також повідомили, що в першій половині дня працювало по три смуги для кожної зі сторін, а після обіду для черги з контрольованої території відкрили додаткову четверту смугу», — пишуть в органзації.

 

Середа, 9 грудня, на КПВВ «Новотроїцьке» пройшла достатньо спокійно. Найбільший наплив машин наші монітори спостерігали …

Posted by Фундація.101 on 9 грудня 2015 р.

Слухати новину Слухати новину

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *