МЗС підготувало жартівливу інфографіку про рік роботи Павла Клімкіна

Фото: dt.ua

Співробітники зовнішньополітичного відомства України привітали свого голову з днем народження в оригінальний спосіб. Підопічні Павла Клімкіна оприлюднили інфографіку про один рік його роботи.

Про це інформує VIDIA з посиланням на Facebook-сторінку МЗС.

«Це був надзвичайно напружений, але результативний рік. Шефові зичимо сил та енергії на подальші перемоги, а нашим фоловерам презентуємо цікаву інфографіку. Ознайомтеся з деякими цифрами з життя Міністра закордонних справ. Наведені дані і підрахунки приблизні (можливо, кави було випито більше)», – йдеться у привітанні.

Так, колеги Павла Клімкіна підрахували, що за рік він відвідав 28 країн, «налітавши» 307,107 кілометрів, що дорівнює 7,7 екваторам. Окрім того, міністр провів 420 годин 35 хвилин (або 17,5 діб і 35 хвилин) у повітрі, 203 години у телефонних перемовинах, 121 день у робочих поїздках та здійснив 62 візити.

Також у міністерстві відзначили, що дипломат випив 110 літрів кави і за рік проспав 1825 годин (при річній нормі для людини 2920 годин).

В інфографіці згадано й випадок, коли на засіданні Нацради реформ глава МВС Арсен Аваков облив Павла Клімкіна, жбурляючи склянку з водою у Міхаїла Саакашвілі.

Нагадаємо, глава МЗС вважає, що Україна може отримати безвізовий режим через 5-7 місяців.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *