Корбану призначили державного адвоката після його відмови від своїх захисниківДніпровський районний суд Києва призначив

Корбану призначили державного адвоката після його відмови від своїх захисників

Дніпровський районний суд Києва призначив державного адвоката для лідера партії «УКРОП» Геннадія Корбана після його відмови від своїх захисників. Про це у Facebook повідомив прес-секретар партії Євгенія Кравчук.

«Геннадію Корбану призначать державного захисника з Київського міського центру надання безкоштовної правової допомоги. Як випливає з постанови судді Миколи Чауса, засідання суду має відновитись із приїздом адвоката, попередньо планується продовжити розгляд справи о 10:00», – сказано в повідомленні.

Корбан відмовився від своїх адвокатів, пославшись на те, що судове засідання вже триває понад 24 години і їм необхідно відпочити.

Суд продовжить розгляд справи про зміну запобіжного заходу Корбану 28 грудня о 22:00.

26 грудня вранці у Дніпровському районному суді Києва розпочалося засідання з розгляду клопотання Генеральної прокуратури України про зміну запобіжного заходу Геннадію Корбану. У прокуратурі наполягають, що домашній арешт має бути замінений триманням під вартою.

У неділю, 27 грудня, засідання суду розпочалося о 9:30 і тривало понад 24 години. 31 грудня закінчується термін домашнього арешту Корбана.

Пізно ввечері 24 грудня у квартирі лідера партії «УКРОП» в Дніпропетровську правоохоронці провели обшук. Корбана направили до Києва для проходження медичної експертизи.
http://www.hromadske.tv/politics/korbanu-priznachili-..

www.hromadske.tv

Корбану призначили державного адвоката після його відмови від своїх захисників

Суд продовжить розгляд справи Корбана о 22:00

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *