Ваші фото: вікна у невідоме

Ваші фото: вікна у невідоме

28 грудня 2015
Останнє оновлення: 14:02

Вони дозволяють зазирнути у невідоме, поглянути на буденні речі по-новому, побачити те, що залишається по-за увагою – у цій добірці фото читачів ВВС на тему “Вікна”.


Вікно – це, передусім, погляд у щось незвідане. Такими відкрилися південні кольори Марокко для Емі Брекен.

Алекс Гунарополус замилувався пасажиркою, що виглядала в ілюмінатор під час перельоту до Афін. Автор знімку каже, що його увагу привернула гра світла та тіні у напівосвітленому салоні літака.

А Леон Херберт знайшов натхнення там, де й не очікував: у підвалі одного з художніх магазинів британського міста Лестер. Піднявши очі вгору, він був вражений красою світла, що пробивалося під землю крізь маленькі вкриті мохом віконця.

Хелен Йорк зробила цей знімок під час осінньої відпустки у прибережному місті Портмейріот в Уельсі. Дівчина написала, що була здивована незвичним для цієї пори року теплом.

Роздуми – компанія друзів вмостилася біля вікон у приміщенні закинутого складу, щоб подумати кожен про своє. Фото прислала Віна Сасідхаран з Індії.

Рятуючись від літньої спеки, Джоель Пальс заскочив до церкви на одній з паризьких вуличок. Тут він знайшов прихисток від нещадного сонця та натхнення для свого фото.

А силуети у вітрині одного з торговельних центрів у Празі стали натхненням для Емейч Жу. Дівчина написала, що, опинившись перед яскраво освітленою вітриною, просто не могла відірвати від неї очей.

А у цьому знімку – поєднання протилежностей. Знімок зроблений у місті Дефт, Нідерланди. Його автор Девід Хоусон каже, що його здивував контраст між непохитністю цегляної стіни і викривленим відображенням вулиці у вікні.

А це погляд на місто Дубровнік крізь бійницю у стіні фортеці. Автор знімку – Джон Невіл-Джоунс.

І на останок – мерехтливі квіти у вікні від Сьюзен Коннолі.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *