Благодійна місія: Міс Українська Діаспора передала подарунки сиротам в Україні

Міс Українська Діаспора-2015 Євгенія Борідка прибула в Україну з благодійною місією, запланованою одразу ж після перемоги на конкурсі в Чикаго, повідомляє VIDIA.

Фото: Maksym Prokopiv

Восени 2015 року Євгенія стала титулованою красунею діаспори і виграла корону, квиток в Україну та грошовий приз, призначений для реалізації благодійної поїздки.

Міс Українська Діаспора уже відвідала рідну Полтаву. Разом з  Алексом Гутмахером, одеситом, який нині проживає у США, красуня приїхала до рідного міста, щоб допомогти діткам місцевого дитячого будинку.

«Коли ми прийшли в дитячий будинок №2 у місті Полтава, я запитала, що найбільше потрібне. Мені сказали, що канцелярські прилади для малювання. І їх я вручила сьогодні діткам. Також я відвідаю з подібною акцією дитячі будинки у Львові та Одесі», — цитує Євгенію Борідку місцеве видання Полтава.

Подарунки отримали і вихованці київського садочку для дітей з обмеженими можливостями.

“Міс Діаспора-2015” віддала свої призові гроші на доброчинність.Україна. м.Кив.

Опубліковано Vitalii Honcharov 27 березень 2016 р.

Приїзд красуні з діаспори в Україну викликав неабиякий інтерес і до самого конкурсу Міс Українська Діаспора. У інтерв’ю Gazeta.ua Євгенія Борідка розповіла, як змінилося її життя після конкурсу.

«Стало більше благодійних та мистецьких проектів. Для мене ця діяльність не була новою, я й раніше брала участь у подібних заходах. У Нью-Йорку спільно з молодіжною організацією “Народний дім” на Різдво організували український вертеп. Ходили в українські банки, в українські сім’ї, що нас запрошували. У кожного була своя роль. Ми запросили український хор. А дизайнерка Оксана Полонець навіть пошила нам костюми. Усі наколядовані кошти передали на потреби АТО», — розповіла дівчина.

«На День святого Валентина з українками, що живуть у Нью-Йорку, зробили благодійний аукціон побачень. Хлопці, а це були переважно українці, робили ставки й вигравали побачення. За перший етап ми назбирали 7 тисяч доларів», — додала вона.

Зазначимо, що це вже третій благодійний візит переможниць конкурсу на батьківщину.

Нагадаємо, далі разом з українською дизайнеркою Оксаною Полонець Євгенія вперше долучиться до українсько-американського культурного проекту «Незабутня Квітка», присвяченого творчості Квітки Цісик. Подія відбудеться  5 квітня в Одеському національному театрі опери і балету.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *