Георгій Тука відвідав артилеристів 28-ї бригади Сьогодні, 29 березня …

Георгій Тука відвідав артилеристів 28-ї бригади

Сьогодні, 29 березня керівник Луганської обласної ВЦА Георгій Тука та перший заступник Луганської облдержадміністрації Єлизавета Пушко-Цибуляк побували у артилеристів – 28-ї окремої механізованої бригади у Станично-Луганському районі.
Керівництво області поспілкувалося з особовим складом частини, ознайомилися з умовами проживання та відзначили бійців почесними грамотами Луганської обласної військово-цивільної адміністрації. Військові похизувалися чиновникам своєю лазнею та спортзалом.
«Командування 28-ї бригади бажає вам здоров’я, щастя та мирного неба над головою. Вважаємо, що ви є справжнім патріотом своєї Батьківщини та зразково виконуєте свої службові обов’язки по захисту Вітчизни. Ви маєте те, що не купиш у російських воєнторгах – патріотизм і хоробрість», – звернувся до керманича Луганщини командир артилерійського дивізіону 28-ї окремої механізованої бригади Віталій Підвисоцький.
Військові подарували керівнику області перероблену гільзу від снаряду артилерійської установки, прапор бригади та оберіг – хрест зроблений із гільзи.
«Просто як людина я хочу сказати вам велике дякую від всього українського народу. Дякую за те, що ви не стали ховатися від служби у армії. Ви як справжні захисники за покликом Батьківщині пішли захищати свої родину і виконуєте свій обов’язок із повною віддачою», – відзначив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука. – Я неодноразово казав, що війна почалася не два роки тому, а набагато раніше. Вона почалася у мізках людей і закінчиться вона так само у мізках людей».

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *