Прес-центр штабу АТОУВАГА, ОЧІКУЮТЬСЯ ПРОВОКАЦІЙНІ МІТИНГИ!30 березня, на площах міст, так званих, окремих районів

Прес-центр штабу АТО

УВАГА, ОЧІКУЮТЬСЯ ПРОВОКАЦІЙНІ МІТИНГИ!

30 березня, на площах міст, так званих, окремих районів Донецької області (ОРДО), що тимчасово непідконтрольні Україні, планується проведення мітингів протидержавного характеру націлених на підрив територіальної цілісності та незалежності України.

У таких населених пунктах як Донецьк, Макіївка, Горлівка, Єнакієве, Дебальцеве, Вуглегірськ та інших «народні рупори» будуть звинувачувати Україну в недотриманні низки пунктів Мінських домовленостей, постійному порушенні режиму припинення вогню, навмисному ускладненні перетину контрольно-пропускних пунктів цивільними особами, невиконання умов по розмінуванню буферних зон, що начебто призвели до загибелі мирних мешканців. З іншого боку будуть дякувати військовослужбовцям ДНР за боротьбу за свободу своєї «республіки».

Встановлено, що фінансове забезпечення цих масових провокацій здійснюється російськими політичними організаціями через незаконно обраних лідерів так званих ДНР і ЛНР. З метою залучення до участі в протестах встановленої кількості осіб планується виділення близько 400 тисяч російських рублів. Підтримку «волі народу» повинна забезпечити і так звана Донецька народна дружина, яка буде вести збір активістів і взаємодію через соціальні мережі.

У цілому задум масових провокацій полягає у формуванні негативної суспільної світової думки про органи виконавчої влади і керівництво держави, армію і справжніх захисників України, розпалюванні ворожнечі між простими людьми, яких розділила лінія розмежування, а фактично російська агресія. Це «театралізоване» дійство принесе лише гнів і ненависть, і ні в якій мірі не слугуватиме миру і єдності нашого народу.
https://www.facebook.com/ato.news/posts/1174887379188..


Посилання
www.facebook.com

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *