На Луганщині прикордонники демонтували трубопроводи та комунікації, що вели до баз накопичення

Як уже повідомлялося, нещодавно прикордонники Луганського загону спільно з представниками ДФС та СБУ  в рамках проведення спеціальних заходів в районі Мілового виявили трубопровід. Його вдалося відшукати на відстані 300 метрів від лінії кордону за допомогою георадару на глибині понад 2 метрів. Також під час перевірки ще двох ділянок в населеному пункті Мілове та в селищі Великоцьк Луганської області було виявлено дві бази накопичення. У кількох ємностях, що знаходились на їх території, було понад 25 тонн дизельного пального. Крім того виявлено залиту водою яму з характерним запахом дизельного пального. За наявною інформацією, тут також знаходиться трубопровід, що використовувався для перекачування пального.

Далі мобільною групою прикордонників з використанням георадару розпочалися подальші заходи дослідження ділянки, де був виявлений трубопровід, та спільно із взаємодіючими органами проводяться інженерні роботи щодо його демонтажу з подальшим знищенням.

В даний час на одній із ділянок за допомогою екскаватора частину трубопроводу відкопано і демонтовано. Заходи по його знищенню тривають. А на виявлених базах накопичення паливно-мастильних матеріалів знищуються облаштовані комунікації, до яких були підведені трубопроводи.

Відмітимо, що минулого року прикордонники Луганського загону спільно із взаємодіючими органами виявили та демонтували 8 місць накопичення та 11 трубопроводів.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *