ІД взяла на себе відповідальність за вибух в Дагестані

Угруповання “Ісламська держава” взяло на себе відповідальність за вибух на КПП в селищі Сіртич в Дагестані, повідомив аналітичний центр SITE Intelligent Group.

Дагестан входить до Північно-кавказького федерального округу РФ.

Згідно з даними SITE, інформація про вибух з’явилася на одному з джихадистських сайтів. SITE займається моніторингом ресурсів екстремістів в інтернеті.

У понеділок співробітники поліції спробували зупинити автомобіль на КПП біля кордону Табасаранського району Дагестану. Водій не підкорився вимозі і проїхав трохи далі, а потім автомобіль вибухнув. В результаті вибуху загинув один поліцейський, ще один отримав поранення.

29 березня в Дагестані стався напад на поліцейську автоколону. В результаті підірвали два поліцейських автомобіля, один співробітник поліції загинув, а двоє отримали поранення. Відповідальність за напад також взяла на себе “Ісламська держава”.

Угруповання вже кілька разів брало на себе відповідальність за напади на Північному Кавказі.

What’s wrong with the BBC? This entry passed through the Full-Text RSS service – if this is your content and you’re reading it on someone else’s site, please read the FAQ at fivefilters.org/content-only/faq.php#publishers.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *