Міністр оборони України генерал армії України Степан Полторак підписав наказ про скасування ще 446

Міністр оборони України генерал армії України Степан Полторак підписав наказ про скасування ще 446 наказів МО України, які втратили актуальність та заважали діяльності оборонного відомства у нових умовах.

За словами Міністра оборони України, проведений аудит наказів, які видавалися у Міністерстві оборони України у період 2010 — 2015 років, продемонстрував, що значна частина з них гальмують реформи в оборонному відомстві.

— Ці накази в принципі заважали приймати необхідні в процесі здійснення реформ рішення, втратили необхідність виконання і не є актуальними, — підкреслив генерал армії України Степан Полторак.

Водночас, Міністр оборони України поставив завдання керівництву Міністерства оборони та Генерального штабу, а також керівникам структурних підрозділів щодо опрацювання нових та переопрацювання існуючих наказів Міністерства оборони України з метою створення відомчої нормативної бази за новими принципами.

— Нормативна база Міністерства оборони України у новому форматі, яка дозволить нам ефективно та якісно працювати, має бути сформована до 30 травня цього року, — наголосив генерал армії України Степан Полторак.

Варто нагадати, що цього тижня Міністром оборони України у зв’язку із втратою актуальності було скасовано ще близько 140 наказів оборонного відомства.
https://www.facebook.com/theministryofdefence.ua/phot..


Посилання
www.facebook.com

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *