За добу на Донбасі три різні жінки у побуті вбили чоловіків — Аброськін

На Донеччині сталися три вбивства на побутовому грунті. Постраждалі — чоловіки

Вчорашній день в Донецькій області — пік жіночої агресії. Про це заявив у соцмережі очільник обласної поліції В’ячеслав Аброськін. Там відбулося три вбивства на побутовому грунті. Постраждалі — чоловіки.

«У Курахово, в результаті п’яного конфлікту, цивільна дружина, 1977 року народження, зарізала свого співмешканця, 1967 року народження. У Мар’їнці, молода дівчина, 1999 року народження, також під час спільного розпивання алкогольних напоїв, зарізала знайомого, 1956 року народження. У Дружківці жінка, 1960 року народження, не витримала знущань свого чоловіка, 1948 року народження, і зарубала його сокирою. Потім сама викликала наряд поліції», — написав голова поліції.

«Чи то у жінок став характер сильно крутий, то чи з чоловіками щось неправильне відбувається», — прокоментував він події. 

В той час прокуратура Донеччини повідомляє детальніше про інцидент у Мар’їнці.

«Встановлено, що під час розпивання спиртних напоїв між 16-річною дівчиною та 60-річним чоловіком виник конфлікт, у ході якого неповнолітня завдала удар ножем в живіт чоловіку. Потерпілого було госпіталізовано до медичного закладу, однак від отриманої травми він помер. Наразі правоохоронці затримали правопорушницю у порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання щодо повідомлення їй про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України та обрання запобіжного заходу», — зазначає прес-служба прокуратури.

 

Вчерашний день в Донецкой области — пик женской агрессии. Три убийства на бытовой почве. Пострадавшие — мужчины. В Кур…

Опубліковано Vyacheslav Abroskin 31 березень 2016 р.

Раніше «Громадське радіо» передавало, що на Дніпропетровщині причини домашнього насильства переважно  економічні.

Раніше в ефірі «Громадського радіо»  адвокатка Галина Федькович заявила, що насильство в сім’ї — суспільна проблема, а не приватна.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *