Керівництво Донецької ОДА та батальйон «Київська Русь» відвідали дитячий будинок у Краматорську

15 квітня заступник голови облдержадміністрації Владислав Лаврик та т.в.о. заступника голови облдержадміністрації Ігор Стокоз спільно з представниками 25-го окремого мотопіхотного батальйону «Київська Русь» відвідали  Центр соціально-психологічної реабілітації дітей служби у справах дітей Краматорської міської ради.

Представники батальйону та волонтери Вишгородської громади вже вдруге привозять гуманітарну допомогу вихованцям центру. Сьогодні Центр соціально-психологічної реабілітації дітей служби у справах дітей Краматорської міської ради отримав одяг, продукти харчування, солодощі тощо.

Сьогодні у складі батальйону до дитячого будинку завітали побратими з Грузії, які також несуть службу у 25-му  окремому мотопіхотному батальйоні «Київська Русь». Бійці виконали для вихованців центру 2 пісні та поспілкувались з дітками. Ще одним приємним сюрпризом для дітей стали подарунки – іграшки та листи від діточок з різних міст України, які були зібрані завдяки акції «Передай іграшку своєму побратиму», організованій журналом «Військо України».

Ігор Стокоз звернувся до присутніх та зазначив, що саме ці дітки – це одна із найбільш незахищених верств нашого населення.

«Діти, яких опекла доля, в яких немає сьогодні батьків – саме вони сьогодні потребують і заслуговують на підтримку і увагу. І те, що роблять бійці батальйону «Київська Русь» – це неоціненно. Вони дають часточку свого тепла і життя цим дітям. Колись так станеться, в них складуться свої долі, вони вийдуть у велике життя та стануть великими людьми, я в цьому впевнений. І в їх пам’яті назавжди залишаться ці хлопці та дівчата, які кожного дня безстрашно боронять нашу землю, і не дивлячись на складнощі власного життя знаходять час для допомоги дітям», –  зазначив т.в.о. голови облдержадміністрації.

Також вихованці центру написали листа для військовослужбовців, якого зачитали на зустрічі.  Зустріч завершилася міцними обіймами, теплими  усмішками та сльозами радості на очах дітей. 

Управління інформаційної політики та з питань преси облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *