Потяг Єднання України «Труханівська Січ» іде до Луганської області З метою …

Потяг Єднання України «Труханівська Січ» іде до Луганської області

З метою сприяння консолідації суспільства, піднесення патріотичного духу громадян, розвитку волонтерського руху, розвінчування міфів російської пропаганди, активізації міжрегіонального співробітництва, зокрема, з реалізації культурних, освітніх та інформаційних проектів, спрямованих на налагодження діалогу та зміцнення взаєморозуміння жителів різних регіонів держави, Президентом України Петром Порошенком підтримано проведення Всеукраїнської акції «Потяг Єднання України «Труханівська Січ», ініційованої низкою громадських та волонтерських організацій.
Під час поїздок у рамках акції об’єднана команда волонтерів, освітян, журналістів, документалістів, митців, громадських діячів, військових на зупинках у населених пунктах планує провести різноманітні заходи: мистецькі акції, лекції, тренінги та майстер-класи, фестивалі, обмін культурними й творчими надбаннями.
Перший рейс потяга відбувся 20-29 квітня 2016 року до Донецької області.
До Луганської області «Потяг Єднання України «Труханівська Січ» прибуде 22 травня до м. Рубіжного, 23-24 травня – до м. Лисичанська, 25 травня – до м. Сватового.
З більш детальною інформацією можна ознайомитися на сторінці у Facebook Волонтерський Агітпотяг «Труханівська Січ» (https://www.facebook.com/groups/1017879071617959/?fref=ts).

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *