Прикордонники: півтисячі георгіївських стрічок не доїхали до т.зв. «ДНР»

У двох пасажирок в сумках було виявлено близько півтисячі георгіївських стрічок обмотаних на російські прапорці, які вони везли на непідконтрольну Україні територію Донецької області

Майже півтисячі георгіївських стрічок виявили сьогодні на контрольному пункті в’їзду-виїзду «Зайцеве» прикордонники Краматорського загону спільно з представниками фіскальної служби.

Як повідомляє прес-центр ДПСУ, під час перевірки автомобіля «Хюндай», який прямував до неконтрольованої території у двох пасажирок в сумках було виявлено близько півтисячі георгіївських стрічок обмотаних на російські прапорці. Власниками виявились дві громадянки, жительки Луганської та Харківської областей. 

news_20 160 522_140 353_1 463 915 033.jpg


Російські прапорціАвторські права: ДПСУ

Також вчора на адміністративній межі прикордонники Херсонського загону спільно з представниками фіскальної служби під час перевірки в контрольному пункті в’їзду-виїзду «Каланчак» автомобіля «Хюндай» української реєстрації виявили 24 георгіївських стрічки.  Водій, громадянин України, який прямував до Києва пояснив, що він забув їх викласти та за власною ініціативою знищив їх. 

news_20 160 522_140 416_1 463 915 056.jpg


Георгіївські стрічкиАвторські права: ДПСУ

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *