Координатор блокади окупованого Криму зізнався у подвійному громадянствіЛенур Іслямов визнав, що має російське громадянствоКоординатор

Координатор блокади окупованого Криму зізнався у подвійному громадянстві
Ленур Іслямов визнав, що має російське громадянство

Координатор блокади Криму Ленур Іслямов заявив, що є громадянином Росії. Про це він розповів в інтерв'ю виданню «Гордон».

«Я був громадянином Росії, поки що ним і залишився. І тут, в Україні, мені теж видали український паспорт. А що в цьому такого? У нас на блокаді повно громадян Росії, Грузії, Туреччини, Канади, Узбекистану, Казахстану, які за Україну. Я – кримський татарин, і не має значення, який у мене паспорт», – зазначив він.

Іслямов додав, що кримські татари хочуть повернення Криму в Україну, тому що лише так вони доб'ються свободи.

«При Україні, за часів колишніх президентів Віктора Януковича та Віктора Ющенка тільки на Мустафу Джемілєва було відкрито 17 кримінальних справ, на Рефата Чубарова скільки було відкрито кримінальних справ, Меджліс був не зареєстрований і що ви хочете після цього сказати, що кримські татари від такої великої любові до України все це роблять чи що?
Ні, кримські татари все роблять від великої любові до свободи, тому що вони вважають, що сьогодні Україна – це свобода, і іншого варіанту в нас немає. Ми не можемо зараз говорити ні про що інше, крім повернення Криму в Україну, тому що це – легітимна штука. А от паспорт нехай буде який завгодно, хоч Брунею», – вважає він.

«Не дивіться на паспорт, дивіться на вчинки», – наголосив Іслямов.

За словами Іслямова, він не має наміру вести бізнес в Росії, поки не буде звільнено Крим.

«Я кинув купу бізнесу в Росії. Не збираюся нічого спільного зараз мати там з матеріальними речами, поки немає головного – звільнення Криму. Гроші – вони прийдуть ще, нічого страшного не трапиться. Я вже багато разів був бідним, а потім ставав багатим. А Батьківщина буває тільки одна», – сказав він.
http://zaxid.net/news/showNews.do?koordinator_blokadi..


Посилання
zaxid.net

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *