Німецька компанія буде залучена до будівництва доріг в Луганській області  …

Німецька компанія буде залучена до будівництва доріг в Луганській області

Сьогодні, 25 травня, під час зустрічі керівництва області з представниками німецької будівельної компанії Intercon обговорювалося питання участі компанії у відбудові доріг Луганщини.
Основною місією компанії є будівництво якісних і довговічних доріг у всьому світі.
«Ми готові взяти участь у тендері на будівництво доріг у Луганській області на загальних умовах. Наша компанія використовує нову технологію з будівництва доріг та інших несучих ґрунтових основ. У ній поєднується якість і довговічність, що, безумовно, важливо для споживача. Ми даємо гарантію 10 років на нашу роботу. Крім того, наші дорожні смуги будуть підходити і для великовантажного військового транспорту», – сказав генеральний директор компанії Intercon Ігор Спірідонов.
На зустріч було обумовлено участь компанії у будівництві двох ділянок доріг державного значення протяжністю 7,2 і 8 км. Для їх побудови компанія готова надати свій асфальтобетонний завод, техніку та розробити проектну документацію.
«Дякуємо вам за ваше прагнення до відбудови мирної Луганщини. Німецькі дороги користуються у світі репутацію одних із найкращих», – зазначив голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *