25 травня у м. Краматорськ відбувся семінар-тренінг «Громадські ради: законодавчі основи створення та організація роботи»

Тренінг відбувся в межах Проекту «Відновлення врядування та примирення в охоплених конфліктом громадах», який реалізується ПРООН за підтримки Швейцарської Конфедерації та Урядом Швеції. У заході взяли участь представники департаменту з питань внутрішньої політики облдержадміністрації, органів місцевого самоврядування та члени громадських рад при облдержадміністраціях, виконкомах міст. Було обговорено порядок, структуру та проблемні питання створення та організації роботи громадських рад, її комісій, взаємодії з органами влади тощо.

Крім того, у заході взяли участь директор Швейцарського бюро співробітництва в Україні Хольгер Тауш, координатор Проектів SDC в Україні Ілона Постемська, консультант Посольства Швеції в Україні Христина Даніелсон, координатор Проектів SIDA Ірина Скалій, радник, керівник проектного офісу UNDP Кунал Дхар, які обговорили з учасниками семінару подальші шляхи розвитку громадянського суспільства, участі в даному процесі громадських рад тощо. Представники органів влади та громадських рад відзначили переваги навчання та подальші кроки необхідні для реалізації поставлених завдань.

За інформацією Департаменту з питань внутрішньої політики ОДА

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *