Попаснянський район з робочим візитом відвідав Юрій Гарбуз Голова …

Попаснянський район з робочим візитом відвідав Юрій Гарбуз

Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз здійснив робочу поїздку до Попаснянського району, де відвідав Гірську міську лікарню, Новоіванівську школу та Попаснянський вагоноремонтний завод.
Під час відвідин Гірської лікарні керівник області поспілкувався з колективом медичного закладу.
«На території лікарні в нас є 70 ліжок, поліклініка та центр первинної допомоги. Головна наша проблема – це дах. Він постійно протікає, і ми має маємо практично затоплений 4-ий поверх. Нажаль, ми не можемо його використовувати для потреб лікарні», – повідомила головний лікар Гірської лікарні Ольга Малькова.
«Ми будемо шукати фінансування, щоб вирішити вашу проблему. Медична сфера в мене на особистому контролі, я зроблю все, щоб допомогти вам», – наголосив Юрій Гарбуз.
Перебуваючи на Попаснянському вагоноремонтному заводі, його керівництво підняло проблему збуту своєї продукції.
«Раніше ми поставляли нашу продукцію до Російської Федерації, але, у зв’язку з війною, ми втратили цей ринок збуту. Нам потрібна ваша допомога у виході на такі ринки, як Іран. Ми готові не тільки займатися ремонтом і будівництвом вагонів, а й перепрофілюватися», – сказав директор Попаснянського вагоноремонтного заводу Анатолій Нетюхайло.
«Я запрошую вас і керівництво району до себе на нараду, де ми знайдемо шляхи вирішення вашої проблеми. Моя задача – залучити інвесторів, а ваша – створити «дорожню карту», яким шляхом ви хочете розвиватися», – відзначив Юрій Гарбуз.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *