Юні футболісти Білозерського вийшли у фінальну частину Всеукраїнських змагань на призи клубу «Шкіряний м’яч»

24-25 травня в Святогірську на базі обласного дитячо-молодіжного санаторно-оздоровчого комплексу «Перлина Донеччини» проходили зональні Всеукраїнські змагання з футболу на призи клубу «Шкіряний м’яч – Кубок Кока-Кола» серед юнаків 2005 року народження.

На зеленому газоні зустрілися кращі команди трьох областей: Донецької, Луганської та Харківської, які напередодні здобули перемоги у відбіркових регіональних етапах.

Донеччину на змаганнях представила команда загальноосвітньої школи № 13 міста Білозерське, вихованці тренера Володимира Грибаускаса.

Наші футболісти здобули дві перемоги, залишивши свої ворота «сухими». У першому матчі вони виявилися сильнішими за однолітків із ЗОШ смт. Новопсков – 4:0, а потім мінімально обіграли суперників із ЗОШ № 150 м. Харків – 1:0.

За підсумками двох зустрічей кращим гравцем у команді з Білозерського було визнано Данила Чернова.

Успішний виступ у зональних стартах надав юним футболістам Донеччини перепустку до фінальної частини Всеукраїнських змагань на призи клубу «Шкіряний м’яч – Кубок Кока-Кола 2016», що відбудеться 5-7 червня в місті Вишневе Київської області.

За інформацією управління з питань фізичної культури та спорту ОДА

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *