«Червоний Хрест» роздав допомогу безпритульним переселенцям у Слов’янську

Гігієнічні і продуктові набори отримали 66 осіб

У Слов’янську переселенці, що не знайшли постійного місця проживання, отримали гуманітарну допомогу від Міжнародного комітету Червоного хреста. Роздача допомоги пройшла в центрі для безпритульних, розповіла «Громадському радіо» співробітник Слов’янського офісу Міжнародного Комітету «Червоного Хреста» Наталія Василюк.

«Це швидше виняткова роздача, бо 99% наших проектів ми здійснюємо безпосередньо вздовж лінії конфлікту. Тобто для тих людей, які безпосередньо і більш сильно страждають від ситуації, яка склалася на сході України. Основна допомога відбувається там. Роздача, яка була в Слов’янську сьогодні, спрямована на переміщених осіб, які періодично бувають в центрі для безпритульних», — заявила Наталія Василюк. 

Гігієнічні і продуктові набори отримали 66 осіб.

Представник міжнародного комітету «Червоного Хреста» додала, що на Донбасі «Червоний Хрест» працює і на контрольованій, і на непідконтрольній українському уряду території.

Крім продуктів, волонтери виплачують місцевим жителям матеріальну допомогу.

Раніше в ефірі «Громадського радіо» голова Печерської РДА розповів про гуманітарні вантажі від столичних чиновників на Схід України.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *