Інформація щодо проведення засідання круглого столу з представниками політичних партій області

Сьогодні, 27 травня, в будівлі Краматорської міської ради відбулося засідання круглого столу на тему «Підсумки впровадження  Закону України від 9 квітня 2015 року № 317-VІІІ у містах та районах Донецької області».

У проведенні круглого столу взяв участь заступник голови – керівник апарату Донецької облдержадміністрації Сергій Попов, директор департаменту з питань внутрішньої політики обладміністрації Олександр Меланченко та керівники і спеціалісти даного структурного підрозділу, представники  обласних організацій політичних партій, представники ЗМІ.

Під час проведення круглого столу були розглянуті та обговорені питання: результати  виконання Закону України від  9 квітня 2015 року  № 317-VІІІ та його впровадження у Донецькій області; підготовка пропозицій голові обласної державної адміністрації, керівнику обласної військово-цивільної  адміністрації Павлу Жебрівському щодо пропаганди української державності; створення ініціативної групи для формування політичної (консультативної) ради при голові Донецької облдержадміністрації.

По результатам проведення круглого столу було досягнуто єдиного погляду між представниками державної влади та обласних організацій політичних партій щодо виконання Закону України від 9 квітня 2015 року № 317-VІІІ «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки» у Донецькій області, розглянуто проблемні питання та заслухано пропозиції щодо їх вирішення.

Також було позитивно схвалено та прийнято рішення щодо створення ініціативної групи для формування політичної (консультативної) ради при голові Донецької облдержадміністрації. Було обрано ініціативну (робочу) групу у складі 7 представників обласних організацій політичних партій. За підсумками голосування головою даної ініціативної групи обрано Фісуна Сергія Олександровича від регіональної політичної організації «Радикальна партія Олега Ляшка», співголовою ініціативної групи – Ржавського Володимира Івановича від обласної організації політичної партії БПП «Солідарність».

За інформацією Департаменту з питань внутрішньої політики ОДА

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *