Прес-центр штабу АТОБОЙОВИКИ ЗБИЛИ БЕЗПІЛОТНИК ОБСЄСьогодні, 27 травня 2016 року, близько 9.45 години ранку

Прес-центр штабу АТО

БОЙОВИКИ ЗБИЛИ БЕЗПІЛОТНИК ОБСЄ

Сьогодні, 27 травня 2016 року, близько 9.45 години ранку у повітряному просторі на південно-західній околиці Горлівки бойовики російсько-окупаційних військ нанесли вогневе ураження по безпілотному літальному апарату Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ, який здійснював спостереження з метою контролю режиму незастосування зброї вздовж лінії розмежування сторін.

Представники СММ ОБСЄ підтвердили втрату зв’язку з літальним апаратом. Водночас підрозділи сил АТО, які несуть службу в тому районі, бачили розрив в повітрі над територією, яку контролюють бойовики.

Цей випадок є черговим підтвердженням того, що незаконні збройні формування й далі перешкоджають роботі міжнародних спостерігачів, на яких покладене завдання із врегулювання конфлікту на сході України. Адже перед тим, як розпочати роботу на тій чи інакшій ділянці представники ОБСЄ попереджають про це обидві сторони конфлікту. А приналежність самого БПЛА до СММ ОБСЄ легко розпізнається за конструкцією та нанесеними на нього розпізнавальними знаками.
https://www.facebook.com/ato.news/photos/a.8206712346..

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *