У Генеральній прокуратурі на особистому прийомі громадян вирішено питання допомоги ветерану війни

У п’ятницю, 27 травня, заступник Генерального прокурора України – Головний військовий прокурор А. В. Матіос прийняв на особистому прийомі інваліда І групи Великої Вітчизняної війни дев’яносторічного В.Т. Кублицького, який самостійно прибув з м. Дніпродзержинська Дніпропетровської області.

Ветеран війни звернувся до органів прокуратури з пропозиціями, щодо покращення умов служби військовослужбовців, розповів про участь в боях за визволення міст Словянська та Краматорська Донецької області у 1943 році.

Водночас, зважаючи на стан здоров’я та вік, заявнику за сприянням керівництва Генеральної прокуратури України організована госпіталізація до військового шпиталю для обстеження і лікування. У той же час інваліда Великої Вітчизняної війни забезпечено засобами зв’язку та надано контактну інформацію, за якою він за потреби може звертатись до соціальних служб, родичів, органів влади та прокуратури.

Відповідно до Закону України «Про звернення громадян» у Генеральній прокуратурі України постійно забезпечується особистий прийом громадян з метою недопущення порушень їх конституційних прав.

 

 

 

Управління зв’язків із громадськістю та ЗМІ
Генеральної прокуратури України

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *