Відбувся науково-практичний семінар із питань запровадження законодавчих змін щодо повноважень прокурора у виконавчому провадженні

Генеральною прокуратурою України 27.05.2016 на базі Національної академії прокуратури України проведено науково-практичний семінар на тему: «Повноваження прокурора у виконавчому провадженні в умовах законодавчих змін».

У заході взяли участь працівники Департаменту підтримання державного обвинувачення та представництва інтересів громадянина або держави в судах Генеральної прокуратури України, у тому числі управління представництва інтересів громадян та держави в суді, прокурори управлінь (відділів) представництва громадян та держави в судах прокуратур регіонального рівня.

Крім того, до роботи на семінарі залучено представників Департаменту державної виконавчої служби та управління нормативно-правового забезпечення державної реєстрації Міністерства юстиції України.

У ході семінару проаналізовано зміни до Законів України «Про прокуратуру», «Про виконавче провадження», «Про державну виконавчу служби», процесуальних кодексів та інших нормативних актів щодо повноважень прокурора у виконавчому провадженні.

Обговорено проблемні питання організації роботи прокурорів на зазначеному напрямку, приділено увагу практичним аспектам реалізації наданих законом повноважень, проаналізовано матеріали судової практики щодо захисту інтересів громадянина або держави у сфері представництва при виконанні судових рішень.


Управління зв'язків із громадськістю та ЗМІ
Генеральної прокуратури України

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *