Прибічники і противники Трампа побилися у Сан-Дієго

Прибічники і противники претендента на посаду президента США від Республіканської партії Дональда Трампа побилися у каліфорнійському місті Сан-Дієго.

Дональд Трамп відвідав місто поблизу мексиканського кордону в рамках підготовки до праймеріз у Каліфорнії. Під час своєї передвиборчої кампанії він неодноразово заявляв, що на кордоні треба побудувати стіну, аби убезпечитися від мігрантів. Населення Сан-Дієго на третину складаються із латиноамериканців, і тисячі людей щоденно легально перетинають кордон із Мексикою.

Сутички сталися після того, як прихильники пана Трампа почали розходитися із центральної площі, де відбувався мітинг, і зіштовхнулися із противниками Трампа на вулицях у центральній частині міста.

Міська поліція вимагала від учасників сутичок розійтися, проте правоохоронців не послухалися. Поліція Сан-Дієго повідомила у Twitter про 35 затриманих.

Сам Дональд Трамп у своєму Twitter подякував правоохоронцям за “затримання покидьків, які намагалися порушити мирний мітинг, у якому взяли участь багато людей”.

Let’s block ads! (Why?)

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *