(Відео)Маріупольські прикордонники вшанували світлу пам’ять полеглих побратимів в Приморському парку

   Сьогодні, в день святкування професійного свята прикордонники Донецького загону та загону Морської охорони поклали квіти до пам’ятників прикордонникам, яких не має в живих.
У Приморському парку м. Маріуполь знаходиться алея прикордонників та пам’ятники “Прикордонникам всіх поколінь” і пам’ятник морякам-прикордонникам, які героїчно загинули під час виконання бойового завдання в 2014 році поблизу н.п. Безіменного.
   Захід розпочався з привітального слова голови ветеранів-прикордонників Маріуполя полковника Антона Бобка, начальника Донецького прикордонного загону полковника Андрія Ігнатьєва та начальника загону Морської охорони капітана І рангу Миколи Сирінського. Хвилиною мовчання вшанували світлу пам’ять героїв-прикордонників. Ветеранів-прикордонників було нагороджено грамотами, подяками та медалями. На захід прийшли не тільки “зелені берети”, але і члени їх сімей та небайдужі містяни.
   “Колишніх прикордонників не буває. Кожен з нас свого часу з  честю виконував та продовжує виконувати завдання із охорони та оборони кордону. Ми обіцяємо, що будемо з гідністю продовжувати славні прикордонні традиції “-зазначив начальник Донецького прикордонного загону полковник Андрій Ігнатьєв.
   На завершення прикордонники минулого та нового покоління зробили світлини на згадку.
Прес-служба Донецького прикордонного загону

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *