Концерт Луганської обласної філармонії відвідала посол Австрії У …

Концерт Луганської обласної філармонії відвідала посол Австрії

У Сєвєродонецьку концерт академічного оркестру Луганської обласної філармонії під диригуванням австрійського композитора Курта Шміда відвідала Надзвичайний і Повноважений посол Австрійської республіки в Україні Герміне Поппеллер.
Знаменитий австрійський диригент потішив публіку своїми незабутніми творами. Родзинкою концерту стало виконання оркестром авторської композиції «Війна і мир», яка виконувалась вперше і відразу зірвала овації залу Сєвєродонецького обласного музичного училища ім. Сергія Прокоф’єва.
«Мені дуже сподобалося надзвичайне виконання оркестром відомих світових та авторських композицій під диригуванням Курта. Я думаю у цього оркестру велике майбутнє», – зазначила Надзвичайний і Повноважений посол Австрійської республіки в Україні Герміне Поппелер.
«Хотілося би подякувати Австрійській республіці за ту допомогу, яку вона надає нашій країні у такий не простий для нас час. Хотілося звернутися також до нашого старого друга Курта і подякувати за новий твір, який ми сьогодні почули. Він дуже чітко передає те, що зараз відбувається у нас в області», – сказав заступник голови Луганської облдержадміністрації Юрій Клименко.
«Я дякую вам за те, що наші діти у минулому році з районів, які знаходься на лінії розмежування змогли відпочити у вашій країні. У цьому році така пропозиції знову поступила. Дякую вам за вашу допомогу» – відзначила заступник голови Луганської облдержадміністрації Ольга Лішик.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *