Кросфіт в Нацгвардії. На день Києва військові показали свою спортивну міць На території Національного

Кросфіт в Нацгвардії. На день Києва військові показали свою спортивну міць

На території Національного історико-архітектурного музею «Київська фортеця» гвардійці влаштували киянам та гостям міста військово-спортивну виставу.

Гвардійці демонстрували виконання вправ з крос фіту та елементи воєнізованої естафети : станова тяга штанги (50 кг), тяга гирі (32 кг) до підборіддя, застрибування на тумбу висотою 75 см, бурпі та перекидання гумової покришки (80 кг), перетягування канату, штовхання вантажного автомобіля, перенос «пораненого» та ящиків з боєприпасами.

Разом з військовими глядачам показали свою міць та витривалість і представники спортивного клубу “Cross Fit Banda”

Не дивлячись на потужну зливу, та по-справжньому екстремальні умови, всі бійці та спортсмені на відмінно впоралися з умовами змагань.

Шквал оплесків і захоплюючих вигуків підтримки викликав виступ старшого лейтенанта Ніни Дроздовської, яка на рівні з чоловіками блискавично виконала всі нормативи. Треба зауважити, що вона була єдиною жінкою в команді гвардійців. «Було дуже важко, але я впоралася. Я важу 55 кг, а штанга 50, – з жартом згадує тільки-но подолану смугу Ніна, – я вже мовчу по 80 кілограмову покришку. Дуже сильно додавало сили шалена підтримка. Всім дякую!»

Спортивне свято відбувалося в рамках культурно-мистецького проекту «Київ єднає», програмою якого також передбачено концертні програми, козацькі бої, лицарські звитяги, покази мод, ярмарка майстрів прикладного мистецтва. Для учасників естафети військові майстри з єдиноборств та відомі спортсмени міжнародного класу нададуть майстер-класи з силових видів спорту.

Гостей чекала також і польова кухня із солдатською кашею та запальні акорди військового оркестру

https://youtu.be/j1CUPUMqxtA
http://ngu.gov.ua/ua/news/krosfit-v-nacgvardiyi-na-de..2:46

491 переглядКросфіт у Нацгвардії. Військові показали спортивну міць

2:46

491 переглядКросфіт у Нацгвардії. Військові показали спортивну міць

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *