Є всі підстави вважати, що ми на порозі нової хвилі війни — волонтерка

За останню добу в АТО загинуло 5 бійців, ще 4 поранено

Волонтерка «Повертайся живим» Ольга Решетилова припускає, що зараз йдуть перемовини стосовно Донбасу, про які громадськість не знає. 

«Але є всі підстави вважати, що ми на порозі нової хвилі великої війни. Все логічно. Демобілізована четверта хвиля, найближчим часом розпочнеться демобілізація п’ятої. Є підрозділи, комплектація яких особовим складом вже зараз складає 20%. За понад два роки професійна контрактна армія так і не створена. Противнику саме час ударити», — написала Решетилова на своїй сторінці у соцмережі. 

Вона також додала, що зараз бійці першої-четвертої хвиль потрібні, як і раніше.

«Ваш досвід і ваш запал. Розумію, що противно від усього, що відбувається в армії і державі, але на це і розраховує ворог. Повертайтеся! А ми максимально прикриємо тил», — зазначила вона. 

Військовий журналіст Роман Бочкала тим часом відзначив, що сьогодні в АТО була одна з найскладніших ночей за останній час.

Сьогодні «Громадське радіо» передавало, що за добу в АТО загинуло 5 бійців, ще 4 поранено. Про це на брифінгу в Києві розповів спікер адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузянік. Він уточнив, що найскладнішою була обстановка на Донецькому напрямку.  

Як із Станиці Луганської повідомила кореспондентка «Громадського радіо» Ірина Сампан, в населеному пункті вчора вночі було чути стрілецьку зброю і канонаду від важкого озброєння.

23 травня у ЗСУ були найбільші втрати за рік: 7 загиблих, 9 поранених.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *