У Покровську боксерські змагання зібрали 141 спортсмена

З 24 по 28 травня Покровськ приймав великі боксерські змагання, що проходили під патронатом голови Донецької облдержадміністрації, обласної військово-цивільної адміністрації Павла Жебрівського: І Всеукраїнський турнір серед юнаків 2002-2003 рр.н. і молодших юнаків 2004-2005 рр.н. та чемпіонати Донецької області серед молоді 1999-1998 рр.н. і чоловіків старше 1997 р.н.

За звання кращих усього боролися 141 спортсмен з ряду міст Донецької області: Покровська, Краматорська, Дружківки, Бахмута, Гірника, Маріуполя, Волновахи, Білицького, Добропілля, Білозерського, Курахового, Селидового, Мирнограда, Вугледара, Українська, Слов’янська, Костянтинівки, Соледара, Торецька.

Метою обласного чемпіонату серед молоді був відбір на Всеукраїнський турнір пам’яті Євгена Кужельного, що за традицією відбудеться у Хмельницькому з 11 по 17 липня. А учасники дорослої першості області відбиралися на перший Всеукраїнський турнір пам’яті Віктора Звєрєва, який проходитиме в Кіровограді 6-11 червня.

За підсумками змагань серед молоді кращим боксером був визнаний Артем Лапін. Боксером, який показав найкращу техніко-тактичну майстерність, став Владислав Карпачов, у номінації за волю до перемоги був нагороджений Віктор Голян.

Серед чоловіків кращим боксером став Олександр Міхалко. За кращу техніко-тактичну майстерність був відзначений Ярослав Єфімцев, за волю до перемоги – Василь Міхно.

У нагородженні спортсменів, які здобули медалі, взяли участь голова Донецької облдержадміністрації, обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський, начальник управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик. Почесні гості підкреслили велике значення змагань для популяризації боксу, залучення юнацтва до занять спортом, а також виявлення нових перспективних спортсменів.

За інформацією управління з питань фізичної культури та спорту ОДА

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *