Трохи вранішніх новин від Дениса П’ятигорця1. За останні кілька днів Генеральний штаб ЗСУ, Головне

Трохи вранішніх новин від Дениса П’ятигорця

1. За останні кілька днів Генеральний штаб ЗСУ, Головне управління розвідки і Радбез України зробили заяви про ймовірність масштабної агресії з боку Росії. Розглядаються різні сценарії – від прориву лінії розмежування, до захоплення кількох південних областей України та наземного коридору в Крим. В РНБО запевнили, що Україна готується до адекватної відповіді на дії Росії.

2. Луценко дав пресуху. Основні моменти:
– Скандальних заступників він попросив добровільно написати заяву про відставку;
– Призначив собі три нових заступники, серед яких два адвокати, та один оперативник СБУ. Жодного прокурорського;
– Справи проти екс-регіоналів передано Володимиру Жебрівському. Закриті справи – поновлять;
– Горбатюк отримав завдання провести заочне засудження всіх, хто вбивав людей на Майдані
– Луценко також очікує на заяви про те, як відбирали бізнес-активи і за часів Януковича, і зараз. Хотів би, щоб український бізнес звернувся, у кого забирали бізнес або змушували платити кошти.
3. Гройсман назвав фейком документи, які опублікували Ляшко та Тимошенко й назвали «меморандумом з МВФ». За словами Гройсмана ніякого меморандуму наразі ще не існує. Коли він буде готовий, Гройсман обіцяє з ним ознайомити.
4. Національне антикорупційне бюро України розпочало розслідування за заявою екс-першого заступника голови СБУ Віктора Трепака про "чорну бухгалтерію Партії регіонів". Ляшко вже анонсував, що це спецоперація влади, і що незабаром громадськість може почути про його причетність до отримання грошей від ПР. Проте він невинуватий – вони самі прийшли.
5. #Нєжданчік . Порошенко позитивно оцінив роботу губернатора Одещини та висловив впевненість, що "наша команда, надійним членом якої є Михайло Саакашвілі, здатна багато зробити". А Давід Сакварелідзе поржав над «борцунами з корупцією», які звинуватили його в придбанні дорогого авто після звільнення з ГПУ. Давід просто опублікував на ФБ копію техпаспорту. Машина належить його другу та була придбана кілька років тому.
6. В Маріуполі розпочала свою роботу нова Патрульна поліція. 184 новобранці, які пройшли навчання на базі тренінгового центу Головного управління Національної поліції в Донецькій області, прийняли присягу та вийшли на патрулювання міста.
Ну і на останок. Щось мені підказує, що цей пленарний тиждень буде цікавий. Кажуть, що він розпочнеться з виступу Надії Савченко. Ну а далі на нас чекає багато важливих законопроектів та ще більше «офігєнних історій» від невмирущих політичних персонажів
Доброго ранку, Хунта!
https://www.facebook.com/denis.pyatigorets/posts/1020..


Посилання
www.facebook.com

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *