У Бахмуті завершився бал випускників 2016 року

31 травня в Бахмуті на площі Свободи відбувся традиційний випускний бал, в якому взяли участь 337 випускників шкіл, представники Бахмутської міської ради, жителі та гості міста.

Цей випуск для міста став особливим, адже вступали на шлях навчання діти в артемівську, а закінчували вже в Бахмуті. Під гучні оплески та композиції духового оркестру випускники пройшли святковою ходою до центральної площі міста, де їх вже чекали батьки та почесні гості свята.

Міський голова Олексій Рева привітав випускників з успішним закінченням школи, побажав їм вагомих досягнень у навчанні та праці. 30 випускників цього року були нагороджені золотими та срібними медалями, а активні учасники та переможці всеукраїнських учнівських олімпіад та конкурсу дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук отримали стипендії Бахмутської міської ради.

Наприкінці урочистої частини випускники зі своїми батьками, класними керівниками, директорами шкіл станцювали останній шкільний вальс, пройшли через рушники та загадали бажання у фонтані на центральній площі міста.

Управління інформаційної політики та з питань преси облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *