У Донецькому вищому училищі олімпійського резерву ім. С.Бубки провели свято Останнього дзвоника і День відкритих дверей

30 травня в Донецькому вищому училищі олімпійського резерву ім. С.Бубки, розташованому в Бахмуті, відбувся День відкритих дверей.

На святковий захід були запрошені учні ДЮСШ Донецької та Луганської областей, їх тренери і батьки, родини вихованців училища та почесні гості – начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик, голова Бахмутської міської ради Олексій Рева, заступник міського голови Бахмута з питань гуманітарної і соціальної сфер Тетяна Куліш, начальник управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради Людмила Махничева, начальник управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради Віктор Лис. Запрошені мали змогу ознайомитися з територією, приміщеннями і спортивними майданчиками училища.

На урочистій лінійці з привітальним словом виступив начальник управління з питань фізичної культури і спорту Донецької обласної державної адміністрації Володимир Мицик. Він привітав усіх присутніх зі святом Останнього дзвоника і наголосив на тому, що для Донецького вищого училища олімпійського резерву ім. С.Бубки (далі – ДВУОР) 2015-2016 навчальний рік видався важким. Життя закладу після переїзду з Донецька до Бахмута потрібно було облаштовувати з нуля, але працівники училища це випробовування витримали з гідністю.

За успіхи в навчанні та спорті були нагороджені кращі учні та студенти, а їх батькам вручили подяки. Останній дзвоник дали учні відділення велоспорту.

Друга частина Дня відкритих дверей включала в себе ряд спортивних заходів, які розпочалися товариською зустріччю команд ДВУОР та ДЮСШ Бахмутського району (за обидва колективи грали футболісти, які знаходилися на переглядовому зборі в ДВУОР). Рахунок зустрічі – 5:1 на користь училища.

У перерві матчу пройшов забіг, присвячений Олімпійському дню. Його учасниками стали 76 учнів та студентів ДВУОР ім. С.Бубки та понад 50 гостей.

Продовжилися спортивні заходи командними змаганнями з вільної боротьби та дзюдо, у яких взяли участь спортсмени селища Миронівки, міст Слов’янська, Рубіжного, Краматорська, Торецька, Лиману, Слов’янського району та збірної Донецької області. Серед дзюдоїстів перемогла команда ДВУОР, серед дзюдоїсток – збірна Донецької області. У вільній боротьбі команди ДВУОР одержали перемогу і серед юнаків, і серед дівчат.

У цей день також пройшла товариська зустріч з волейболу, де команда КДЮСШ № 1 м. Бахмут виявилася сильнішою за спортсменів з ДВУОР – 3:2.

Крім того, у рамках спортивного свята були проведені відкриті тренування з боксу та важкої атлетики.

Фінальним акордом Дня відкритих дверей стала прес-конференція, під час якої керівництво училища, начальник управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради Віктор Лис та провідні спортсмени-випускники ДВУОР ім. С.Бубки минулих років дали відповіді на питання, які цікавили майбутніх учнів та студентів училища.

Управління інформаційної політики та з питань преси облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *