У Сєвєродонецьку пройшло засідання обласної Координаційної ради з питань …

У Сєвєродонецьку пройшло засідання обласної Координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку та протидії торгівлі людьми

У Сєвєродонецьку відбулось відкрите засідання обласної Координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку та протидії торгівлі людьми спільно з Фондом народонаселення ООН в Україні.
«Сьогоднішня зустріч присвячена Міжнародному дню захисту дітей, який відзначається щорічно 1 червня. Соціальна підтримка та захист дітей є пріоритетним напрямком діяльності влади Луганщини всіх рівнів. Наше завдання полягає в тому, щоб про дітей згадували не тільки напередодні свят. Соціальна підтримка та захист дітей є пріоритетним напрямком діяльності влади Луганщини всіх рівнів» – зазначила заступник голови Луганської облдержадміністрації Ольга Лішик.
Начальник відділу управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в Луганській області Дмитро Кашута, розповів про організацію роботи Головного управління Національної поліції в Луганській області щодо попередження та протидії насильства в сім’ї серед неповнолітніх.
«Насильство в сім’ї – ганебне явище, для ефективного подолання та викорінення якого необхідно постійно працювати всім органам виконавчої влади», – наголосив Дмитро Кашута.
На засіданні була розглянута робота як органів влади, так і міжнародних структур щодо допомоги дітям у різних сферах.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *