Бойовик «ЛНР» балотується в мери російського міста

Росіянин Єгор Руський (справжнє прізвище Козин), який приїхав до України воювати проти ЗСУ з республіки Комі, заявив про свій намір очолити адміністрацію в місті Ухта, де він проживає в даний час

«Вчора я подав документи до конкурсної комісії Ради МОГО «Ухта» для участі в конкурсі на заміщення посади Керівника адміністрації МОГО« Ухта», — написав Єгор Руський на своїй сторінці в соціальній мережі.

Бойовик також перерахував основні факти своєї біографії. Зокрема, він повідомив, що брав участь в російському вторгненні в Грузію у 2008 році, а в молодості працював на весіллях тамадою.

1. Прізвище Руський з’явилося у мене перед армією в 2006 році, коли мені було 19 років, до цього прізвище було Козин. Причини називати не буду, це нецікаво.
2. Учасник двох воєн. Південна Осетія в 2008 і Україна в 2014. Обидві війни не увійшли в офіційні записи в військових частинах РФ і «ЛНР».
3. В молодості, як і вся молодь кінця 90-х не раз був у міліції за різними підозрами. Останній привід був в 14 років. Судимий не був.
4. У мене троє дітей. Дочка і два сина, дочку вдочерив.
5. Молодість у мене була бурхлива, багато всього було. Працював на весіллях, в нічних клубах провідним і арт-директором, бізнес був в цій же сфері.
6. 3 роки в Ухті був дружинником, боровся з продажем алкоголю дітям, брав участь в рейдах разом з поліцією.
7. Є дрібні фінансові зобов’язання перед моїми друзями.
8. Освіта: УПЕЛК (2006), ВятГУ (2012), зараз вчуся в РАНХиГС при Президентові Росії.
9. 2014 року — 2016 роки Глава адміністрації Лутугинського району «ЛНР».
За деякі моменти мені соромно, за інші я гордий. Але все це рядки мого життя, які зробили з мене того, ким я зараз є. Мені приховувати нічого», — написав росіянин.

20 160 727 112 121-5ecd92d3c9b927a3562fa78 154c0e9ff.png


Пост бойовик в соцмережіАвторські права: vk.com

Як повідомляє vlada.io Єгор Руський приїхав воювати в Луганську область влітку 2014 року, де відразу вступив у формування Ігоря Плотницького — «Зоря». Після захоплення бойовиками міста Лутугине і прилеглого району, Плотницкий призначив росіянина «мером» цього міста.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *