Нові умови обслуговування переселенців в Ощадбанку

За інформацією​, розмішеною на офіційному веб-​сайті​ Ощадбанку, переселенці, які отримують соціальні виплати та пенсії, обслуговуватимуться на умовах тарифного пакету “​Моя країна"

Раніше він мав назву “Східний”. 

Пакет «Моя країна» діє з 19 липня 2016 року і стосується отримання щомісячної адресної допомоги та пенсій внутрішньо переміщеними особами. 

Основні його умови: 

1) Пенсію ВПО можна зняти тільки в Ощадбанку та його банкоматах. Щомісячну адресну допомогу можна було зняти в будь-якому банку та банкоматі до 1 липня 2016 року, а з 1 липня тільки в Ощадбанку та його банкоматах; 

2) Обслуговування картки для пенсії та для адресної допомоги безоплатне; 

3) Отримання коштів в мережі установ Ощадбанку для ВПО, які отримують адресну допомогу та пенсію, розрахунок картками в магазинах проводяться безоплатно. 

4) Відновлення втраченої картки для ВПО, які отримують адресну допомогу коштує 15 грн., для ВПО, які отримують пенсію – 20 грн.; 

5) ​Не передбачено можливості проведення розрахунків безпосередньо в мережі Інтернет. 

Проте ряд безготівкових операцій є доступними в мережі Інтернет за допомогою web-банкінгу від Ощадбанку. При цьому, підключення до web-банкінгу є безоплатним. 

І для ВПО, які отримують адресну допомогу і для тих, які отримують пенсію, доступні наступні безготівкові операції в інтернет-банкінгу: 

– Перерахування коштів на рахунки фізичних та юридичних осіб за номером рахунку (не картки); 

– Поповнення телефону, Інтернету та кабельного ТБ; 

– Перерахування коштів в системі web-banking за довільними реквізитами; 

– Інші (електронні гаманці та грошові перекази «Швидка копійка»). 

Тарифи за користування переліченими послугами визначені за кожну окремо. 

6) Доступними є наступні додаткові послуги: операції з ПІН-кодом, надання виписки, блокування картки, виписки у вигляді СМС, додаткові послуги по інтернет-банкінгу, платежі до бюджету (наприклад, адміністративний штраф) та платежі до бюджету в мережі Інтернет.Тарифи за додаткові послуги також визначені за кожну окремо. 

​​Основні умови по пакету “Моя країна” доступні за посиланням(необхідно завантажити документ-таблицю і відкрити ​вкладку​ під назвою «Моя країна»). 

Зверніть увагу, що разом із назвою тарифного пакету були також змінені деякі умови здійснення операцій та надання послуг для ВПО. Зокрема, це стосується операцій в інтернет-банкінгу: тепер не буде можливим переказати кошти клієнтам Ощадбанку чи інших банків за реквізитами картки.​

 

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *