FalconsFlame зламали бойового пропагандиста терористів «ДНР»

Сьогодні, 1 серпня, українські хактивісти групи FalconsFlame повідомили про новий злом. Одразу дві поштових скриньки бойового пропагандиста проросійського терористичного угруповання «ДНР» Геннадія Дубового опинилися під контролем хакерів.

У своєму Твіттері кіберактивісти показали також фотографію закордонного паспорта Дубового і розписку. У ній він звертається до адміністрації “ВКонтакті” після попереднього злому його соціальної сторінки у квітні 2016 року.

Читайте також: У День космонавтики хакери довели до істерики російського пропагандиста Дубового.

Відеоістерика терориста

Нагадуємо, що 12 квітня 2016 року, в День космонавтики, пропагандиста так званої «1-ї Слов’янської бригади «ДНР»  Геннадія Дубового вже довели до істерики. Він навіть записав відеозвернення через злом своєї сторінки у соцмережі «ВКонтакті».
У полум’яній промові «про велику Росію» Дубовий ставив риторичні запитання і з сарказмом говорив про нездатність російських спецслужб захищати «тили бойовиків у кіберпросторі». Водночас він підкреслив, що «українці працюють жорстко і цілеспрямовано…».

Цікаво, що пропагандист бойовиків «ДНР» позиціює себе як «кореспондент», хоч часто на фотографіях демонстративно тримає зброю. Він також брав активну участь не тільки в інформаційних, а й у бойових нападах російських терористів. Воював у складі бандформувань російського терориста Ігоря Стрєлкова-Гіркіна.

Як повідомили InformNapalm українські хактивісти, традиційно після злому проводиться аналіз листування. Виявляються дані інформаторів, які працюють з «кореспондентом» терористів, його зв’язки та контакти. Інформацію анонімно передають силовим структурам та спецслужбам для проведення додаткових заходів.

(CC BY 4.0) Інформація підготовлена спеціально для сайту InformNapalm.org, при повному або частковому використанні матеріалу активне посилання на статтю на сайті обов’язкове.

Нагадаємо, що ознайомитися з базою даних розслідувань InformNapalm з доказами участі у бойових діях в Україні понад 70 військових підрозділів ЗС РФ ви можете за посиланням http://bit.ly/RussianPresence. Активне поширення вітається.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *