Президент очікує від Верховної Ради прийняття низки законів щодо дерегуляції та спрощення ведення бізнесу в Україні




Президент Петро Порошенко наголосив на важливості законодавчого врегулювання питань дерегуляції, спрощення ведення бізнесу і залучення іноземних інвесторів.

На засіданні Національної Ради реформ Глава держави схвально оцінив рішення Верховної Ради про прийняття в першому читанні законопроекту про спрощення експорту, який передбачає можливість заключати контракти в електронній формі, не перекладати їх з англійської мови.

Президент зазначив, що зараз у парламенті зареєстровано 39 дерегуляційних законопроектів, із них 5 проголосовано в першому читані.

«Я думаю, що коли розпочне працювати Верховна рада, 6 вересня, особливу увагу приділить саме законопроектам, які спрощуватимуть і ведення бізнесу, і забезпечення експорту», – зазначив Президент.

Глава держави також наголосив на необхідності прискорення процесу приватизації. «Мова йде не лише про Одеський припортовий завод, «Центренерго», енергомережу. Я чекаю на рішення Верховної ради про розширення переліку об’єктів приватизації і в аграрній галузі, і в енергетичній галузі. Це та політична воля, яку ми маємо продемонструвати разом з прозорістю і ефективністю для того, щоб ті інвестори, які зараз хочуть прийти в Україну  щоб їм забезпечити таке право», – сказав Петро Порошенко.

ф

Засідання Національної ради реформ

29 Серпня 2016 – 16:17






































ф

Засідання Національної ради реформ

29 Серпня 2016 – 16:17

























Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *