Хактивісти викрили матроса Північного флоту РФ, який воює на Донбасі

Днями українські хактивісти з кіберальянсу FalconsFlameTrinityРух8 та КіберХунта передали волонтерам-розвідникам міжнародної спільноти InformNapalm дамп зламаної поштової скриньки російського військовослужбовця, який брав участь у бойових діях на Донбасі. Як висловився президент РФ, це ті люди, «які займаються там вирішенням певних питань, зокрема, й у воєнній сфері». Як не дивно, такі «рішали» проходять контрактну службу в лавах ЗС РФ і отримують заробітну плату від міністерства оборони РФ. Подробиці нижче.

Попов Юрій Сергійович, дата народження 21 червня 1985 року. Паспорт 1906 458786, зареєстрований: м. Вологда вул. Набережна 6-ої армії б. 207 А кв. 13. Військовослужбовець за контрактом, звання: матрос, в/ч номер 74777 (99 тактична група Північного флоту) Новосибірські острови, острів Котельний. Особистий номер: ЕХ-616099. Табельний номер по фінансовій частині 1973598. Адреса електронної пошти asatru35@mail.ru. Видалений профіль в соціальній мережі – посилання. У серпні 2014 року коментував записи в групі «в/ч 74777». Нижче фотографія Попова з листа такого змісту: «Здрастуйте могли б ви відповісти на запитання щодо вступу у «Вікінг». Звати мене Юрій, є досвід служби у ЗС РФ спеціальність снайпер-розвідник, стрілець-розвідник, хімік-розвідник. На Донбасі вже півроку» 

Попов виконував злочинні накази російського воєнного командування і брав участь в окупації Донбасу під прикриттям незаконних збройних формувань «Спарта» і «П’ятнашка»  влітку — восени 2015 року. Нижче публікуємо фотографії довідок, які видали Попову у так званих «військових частинах» терористичної організації «ДНР».

Прикметно, що у поштовій скриньці Попова виявили розрахункові листки, які вказують на те, що під час виконання бойових завдань в Україні (літо-осінь 2015 року) він був діючим військовослужбовцем РФ і отримував заробітну плату від міністерства оборони РФ. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Достеменно відомо, що станом на 25.01.2016 Попов входив до складу так званого “підрозділу “П’ятнашка” терористичної організації (ТО) “ДНР” і звертався до голови “Союзу добровольців Донбасу” для отримання нагороди. 

Матеріали на тему:

Матеріал до публікації підготував Михайло Кузнецов.

(CC BY 4.0) Інформація підготовлена спеціально для сайту InformNapalm.org, при повному або частковому використанні матеріалу активне посилання на автора і статтю на сайті обов’язкове.

Ми закликаємо читачів активно ділитися нашими публікаціями в соціальних мережах. Винесення матеріалів у публічну площину здатне переломити хід інформаційного та бойового протистояння.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *