Громадяни Білорусі катаються на комплексах «Ртуть-БМ» та «Борисоглібськ-2» в Луганську

Упродовж останнього року команда InformNapalm не раз відловлювала російські комплекси РЕБ «Житель», зафіксовані на окупованій частині Донбасу. Через велику кількість інформації про «Жителя» наші читачі жартували: «Жителя» передали на баланс InformNapalm». Результат нашого моніторингу очевидний: у районі Ясинуватої 31 березня — 1 квітня 2016 року комплекс «Житель» «випадково згорів».

Нині під пильною увагою InformNapalm перебувають російські комплекси СПР-2М «Ртуть-БМ» та станція перешкод «Р-378Б» комплексу РЕБ «Борисоглібськ-2». Сподіваємося, що «полум’я» згорілого «Жителя» обов’язково перекинеться й на ці спецзасоби окупантів.

Буквально на днях InformNapalm опублікував матеріал про військовослужбовців 175-ї бригади зв’язку і управління Південного військового округу ЗС РФ, які зняли селфі на фоні комплексу СПР-2М «Ртуть-БМ» на Донбасі. Цього разу в поле зору InformNapalm потрапили бойовики-«добровольці», громадяни Білорусі, які позують на фоні такого ж комплексу РЕБ у Луганській області:

  • Бєлашов Сергій — громадянин Білорусі. Помічений в Україні зі зброєю в руках.

На фото видно тактичний знак (ТЗ) «18 у квадраті» — це так звана «окрема рота РЕБ» окупаційних військ Росії на Донбасі, в/ч Л-05776 в Луганську.

На дальньому плані на фото видно експонати (різні літальні апарати) Авіаційно-технічного музею в Луганську.

«Я і мій бойовий Кінь» — підпис під фото бойовика. «Бойовий Кінь» — це у нього за спиною станція перешкод «Р-378Б» комплексу РЕБ «Борисоглібськ-2».

«Під Луганськом» — підпис під фото.

«Під Станицею-Луганською» — підпис під фото.

Докладніше про станцію перешкод «Р-378Б» комплексу РЕБ «Борисоглібськ-2» можна прочитати у нашій статті за 8 травня 2016, у якій зафіксований факт застосування російської автоматизованої станції перешкод «Р-378Б» комплексу радіоелектронної боротьби (РЕБ) «Борисоглібськ-2» на передовій лінії в районі Кадіївки (колишній Стаханов) 05 листопада 2014 року. Там же можна знайти фотографії для порівняння.

Матеріал підготували Відаль Сорокін & Victory Krm 

(CC BY 4.0) Інформація підготовлена спеціально для сайту InformNapalm.org, при повному або частковому використанні матеріалу активне посилання на автора і статтю на сайті обов’язкове.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *